10 celebrități care au dezvăluit care sunt fricile lor cele mai mari

Iată o parte dintre fricile bizare pe care le au vedetele.

Probabil că nu te-ai aștepta ca vedetele de mai jos să aibă aceste frici, dar iată că ele au vorbit deschis, fără prea multe ocolișuri, despre ce anume le provoacă teamă și groază. 

1. Kylie Jenner

În emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Kylie Jenner a făcut o confesiune neașteptată de o frică pe care o are. Vedetei îi este teamă de praful pe care îl vede într-o ceașcă și nici ea nu știe să își explice de unde provine. „Cel mai ciudat lucru de care mi-e teamă este praful dintr-o ceașcă. Nu știu nici eu de ce.”

2. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey nu este deloc un fan al ușilor rotative, față de care a avut o frică o perioadă îndelungată. În plus, nici nu îi plac tunelurile și de fiecare dată când e nevoit să conducă printr-un tunel resimte un disconfort. 

3. Nicole Kidman

Nicole Kidman are o frică de fluturi și, ușor amuzată, actrița a spus ce anume făcea pentru a încerca, pe cât posibil, să îi evite în perioada când a crescut în Australia. „Uneori, când veneam acasă de la școală, cel mai mare fluture pe care l-ai văzut vreodată era așezat pe poarta noastră din față. Mă cățăram pe gard, mă târam pe partea laterală a casei, făceam orice pentru a nu fi nevoită să trec prin fața acelei porți”, a spus actrița într-un interviu pentru Contact Music. 

4. Rita Ora

Rita Ora are o frică pe care nu o întâlnești la foarte multe persoane, și anume teama de toalete. „Când merg la toaletă, am impresia că va ieși ceva de pe fundul vasului. Am acest gând în care cred că tunelul ăsta trebuie să înceapă de undeva și îmi spun „Ce ar fi dacă iese ceva din toaletă?”, a fost confesiunea ei pentru The Sun. 

5. Christina Ricci

Plantele de apartament nu sunt tocmai preferatele actriței Christina Ricci, care pe lângă faptul că nu și le-ar dori într-o locuință, o îngrozește ideea că ar trebui să le atingă. „Sunt murdare. Mă sperie faptul că trebuie să ating una. Sincer, nu mă pot apropia de ele”, după cum a mărturisit vedeta pentru British Esquire. 

6. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson nu a făcut un secret din faptul că păsările nu sunt tocmai pe placul ei. Drept urmare, nu i-a fost confortabil atunci când s-a aflat în preajma păunilor la filmările de la We Bought a Zoo. „Îmi este teamă doar de păsări. Sunt îngrozită de ele. Frica nu a dispărut. Și unchiului meu îi este frică de păsări, așa că se trage din familie”, a declarat Scarlett Johansson pentru Vulture. 

7. Sarah Paulson

Se pare că fricile pe care le are Sarah Paulson în viața reală au reprezentat o sursă de inspirație pentru Ally, personajul ei din serialul American Horror Story. Actriței îi este teamă de clovni, albine, înățimi și, pe lângă acestea, se confruntă și cu tripofobie, care înseamnă frica față de obiectele care au găuri mici sau puncte. 

8. Kristen Stewart

Poate că nu sunt mulți cei care știu că actriței Kristen Stewart îi este foarte teamă de cai. Frica aceasta vine în urma unei întâmplări nefericite prin care a trecut. „Am căzut de pe cal la un moment dat și m-am rănit foarte tare. Mi-am rupt și mi-am dislocat cotul atunci când aveam 9 ani”, a mărturisit Kristen Stewart la WonderCon. Vedeta a trebuit să găsească o modalitate prin care să-și învingă frica pentru că în filmul Snow White and the Huntsman a trebuit să călărească. 

9. Jennifer Aniston

Din cauza unei experiențe extrem de neplăcute prin care a trecut în perioada copilăriei, Jennifer Aniston a rămas cu frica de a intra sub apă. Actrița a fost nevoită să își învingă această teamă pentru că în filmul Cake a interpretat rolul unei femei care e dependentă de analgezice și tratamentul ei presupunea și terapia cu apă. „Eram copil și mergeam pe tricicletă în jurul unei piscine, am intrat cu ea în apă, nu i-am dat drumul și fratele meu a încercat să mă ajute”, a povestit actrița chiar la proiecția acelei pelicule, după de a discutat despre frica ei. 

10. Megan Fox

Megan Fox nu a ascuns faptul că îi este teamă de întuneric. Actrița a vorbit deschis despre această frică și de cum anume încearcă să o gestioneze. „Toată viața mi-a fost frică de întuneric. Las luminile aprinse tot timpul și dacă lumina este stinsă, trebuie să alerg prin cameră pentru a ajunge la întrerupător. Nu pot trece printr-o cameră întunecată. Mi-e frică de ceea ce nu văd”, a povestit în trecut Megan Fox. 

Citește și:
Actrițe care au refuzat să facă parte din distribuția unor producții faimoase

Foto: Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle