10 actori care și-au uimit fanii cu roluri neașteptate

Starurile acestea au confirmat că pot face cu ușurință trecerea de la un tip de rol la altul.

Așteptările fanilor au fost întrecute de către starurile din lista de mai jos pentru că au intrat și în pielea unor personaje diferite față de cele cu care publicul era familiarizat. 

1. Betty White în Lake Placid

The Golden Girls este serialul care i-a adus recunoaștere actriței Betty White, dar a mai jucat și într-o dramă terifiantă, și anume Lake Placid, unde publicul a văzut-o și într-un alt tip de personaj. 

2. Katey Sagal în Sons of Anarchy 

Katey Sagal a interpretat-o pe faimoasa Peggy în sitcomul Familia Bundy. În serialul Sons of Anarchy creat de soțul ei, Kurt Sutter, a jucat-o pe Gemma Teller Morrow. Pentru prestația ei, a fost răsplătită cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă.

3. Meryl Streep în Only Murders in the Building

Din distribuția serialului Only Murders in the Building fac parte Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short. În sezonul al treilea, își face apariția și actrița Meryl Streep, unde o joacă pe Loretta Durkin, un personaj care posedă un soi de timiditate cu care publicul nu e chiar obișnuit, dar asta nu înseamnă că nu a fost apreciată pentru versatilitate. 

4. Jennifer Aniston în The Morning Show

Jennifer Aniston o joacă pe Alex Levy în serialul The Morning Show, unde este și producătoare executivă alături de Reese Witherspoon, care, la rândul ei, o interpretează pe Bradley Jackson. Serialul prezintă povestea din spatele celui mai urmărit matinal de televiziune din America, dar include și alte teme importante care merită abordate, precum abuz de putere și sexism. Personajul interpretat de Aniston este unul puternic și luptă pentru poziția ei. 

5. Melissa McCarthy în Can You Ever Forgive Me?

Filmul este inspirat din povestea adevărată a unei biografe a celebrităților, Lee Israel. Când sesizează că nu mai are același succes, apelează la înșelăciuni, care mai târziu îi vor aduce mari probleme. Rolul ei este jucat de către Melissa McCarthy, pe care publicul o cunoaște din comedii ca Bridesmaids și The Heat. Totuși, în Can You Ever Forgive Me? depășește această graniță a rolurilor preponderent amuzante. 

6. Jennifer Coolidge în The White Lotus

Carismatica Jennifer Coolidge a oferit tuturor o interpretare de excepție în serialul The White Lotus creat de Mike White. Din toată distribuția, publicul a apreciat-o cel mai mult pe ea, care a jucat-o pe Tanya McQuoid, un personaj extrem de spumos, care trăiește o mulțime de lupte interioare.

7. Tom Cruise în Interview with the Vampire

În filmul Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Tom Cruise l-a interpretat pe vampirul Lestat, un personaj tulburător, dar în același timp și plin de farmec. În peliculă a jucat alături de Kirsten Dunst, Antonio Banderas și Brad Pitt, dar performanța ta a fost cea care a ieșit în evidență. 

8. Robert Pattinson în The Batman

Robert Pattinson a avut rolul principal în filmul The Batman, regizat de Matt Reeves, unde joacă împreună cu Zoë Kravitz. Datorită acestui tip de personaj și a felului în care a fost construit, actorul și-a întrecut limitele și a oferit pe ecrane o interpretare care merită să fie lăudată. 

9. Lady Gaga în A Star is Born

Poate că nu este tocmai o surpriză că se află și Lady Gaga în această listă. În filmul A Star is Born, regizat de Bradley Cooper, a interpretat-o pe Ally, care devine, ușor-ușor, o cântăreață cu un succes răsunător, spre deosebire de iubitul ei, muzicianul Jackson Maine, care nu-și mai găsește rostul în carieră. Prestația ei a arătat tuturor multiplele fațete ale talentului ei artistic. 

10. Robin Williams în Insomnia

Dincolo de rolurile sale din comedii precum The Birdcage și RV, Robin Williams a lăsat în urma sa și performanțe incredibile în drame. Un exemplu în acest sens este rolul din filmul Insomnia din 2002 regizat de Christopher Nolan, unde a interpretat un rol mult mai întunecat, al unui bărbat pe nume Walter Finch care a omorât o tânără.

Citește și:
Cupluri de vedete care s-au despărțit în secret și au surprins pe toată lumea cu anunțul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle