10 actori care n-au fost afectați de filmele dezamăgitoare în care au jucat

În cariera lor, actorii au mai fost implicați în filme nereușite, dar nu au lăsat aceste eșecuri să le definească parcursul.

Pe lângă filmele premiate și apreciate de întreaga industrie, câteva staruri nu au fost ocolite și de pelicule care au stârnit indignarea în rândul publicului. 

1. George Clooney

George Clooney a fost conștient de eșecul filmului Batman & Robin din 1997, precizând faptul că a fost un adevărat dezastru. Dar, actorul nu a fost afectat prea mult de această peliculă dezamăgitoare, iar cariera lui a fost în ascensiune după lansarea filmului. 

2. Bruce Willis

Filmul The Bonfire of the Vanities pornește de la romanul lui Tom Wolfe. Bruce Willis l-a interpretat pe Peter Fallow, iar personajul său nu a fost ofertant. Dar, acest film dezamăgitor nu a reprezentat un obstacol în cariera ulterioară a actorului Bruce Willis. 

3. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence s-a numărat printre starurile care au fost în distribuția filmului cu și despre supereroi X-Men: Dark Phoenix. La început, pelicula părea să aibă un mare succes, însă până la final își pierde complet din esență. Prestația actriței a fost departe de a fi lăudată, iar criticii au subliniat acest lucru. 

4. Ben Affleck

Prin prisma filmului Gigli, Ben Affleck a ajuns să o cunoască pe Jennifer Lopez, cei doi jucând împreună în această peliculă. Actorul a fost vocal în legătură cu eșecul acestui film. Scenariul nu a fost deloc apreciat și, pe lângă asta, criticii chiar au menționat faptul că în Gigli Affleck nu are deloc chimie pe ecrane cu Jennifer Lopez. 

5. Michael B. Jordan

Michael B. Jordan, Miles Teller, Kate Mara și Jamie Bell se numără printre starurile care au jucat în Fantastic Four, un film cu supereroi care părea promițător. Interpretarea actorului Michael B. Jordan a generat ceva discuții aprinse, iar asta pentru că publicul avea cu totul și cu totul alte așteptări de la el. Dar, fanii lui l-au apreciat din plin în filmul Black Panther din 2018. 

6. Gary Oldman

Matthew Bright a scris și regizat filmul Tiptoes, cu Gary Oldman, Kate Beckinsale, Matthew McConaughey și Peter Dinklage în rolurile principale. Pelicula prezintă un triunghi amoros cel puțin interesant. Gary Oldman l-a jucat pe Rolfe, și în ciuda poveștii care putea evolua într-o mulțime de moduri, prestația lui nu a fost apreciată. 

7. Nicole Kidman

Despre Trespass, thrillerul regizat de Joel Schumacher, s-a spus că se numără printre cele mai proaste din 2011. Nicole Kidman a jucat-o pe Sarah Miller și a format o pereche pe ecrane alături de Nicolas Cage. Criticii nu au fost deloc îngăduitori la adresa prestației actriței, ba mai mult, au considerat că nu are deloc chimie cu actorul Nicolas Cage. 

8. Nicolas Cage

Filmul The Wicker Man din 2006 pornește de la povestea similară pe care o prezintă pelicula cu același nume din 1973. Nicolas Cage a fost și el în distribuție, având chiar rolul principal. El l-a interpretat pe Edward Malus, un ofițer de poliție care investighează dispariția unei tinere de pe o insulă. Fanii au considerat că actorul poate mult mai mult și că nu și-a atins potențialul cu acest personaj. 

9. Daniel Day-Lewis

Nine este un musical cu Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Judi Dench și Sophia Loren în distribuție. Daniel Day-Lewis l-a jucat pe Guido Contini, un regizor de film care duce extrem de multe lupte interioare, atât în viața lui personală, cât și profesională. Prestația lui nu a fost strălucită, însă, la distanță de câțiva ani, a fost remarcabil în filmul Lincoln, pentru care a fost răsplătit și cu un premiu Oscar. 

10. Joe Pesci

Joe Pesci l-a intepretat pe Tommy în 8 Heads in a Duffel Bag, un film scris și regizat de Tom Schulman. În această peliculă polițistă este vorba despre o încurcătură, în care o geantă care conține dovezile unei crime comise de șeful mafiei, ajunge în mâinile cui nu trebuie. Deși povestea de la care pornește are potențial, nu a stârnit foarte multă atenție. Cert este că Joe Pesci și-a luat revanșa mai târziu, cu rolul din The Irishman

Citește și:
Celebrități care au dezvăluit în cărțile lor detalii neștiute despre foste relații cu vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle