10 actori care au fost distribuți într-un proiect în ultimul moment, dar au avut interpretări memorabile

Unele decizii luate în ultima clipă, care au privit castingul unui film sau serial au fost de bun augur.

În ciuda faptului că a fost vorba de alegeri de casting luate în ultimul moment, starurile de mai jos tot au strălucit pe ecrane și și-au dus la bun sfârșit rolul.  

1. Dianna Agron

A fost o surpriză că Dianna Agron a jucat în celebrul serial Glee. Iar asta pentru că actrița a primit rolul cu foarte puțin timp înainte de filmări. Producătorii erau deciși să elimine personajul pe care l-a jucat pentru că nu au ajuns la persoana potrivită care să îl interpreteze. 

2. Viggo Mortensen

Viggo Mortensen nu a fost prima alegere pentru a-l interpreta pe Aragorn din The Lord of the Ring. Conform The Telegraph, regizorul Peter Jackson l-a distribuit prima dată pe Stuart Townsend. La acea vreme, actorul avea 27 de ani și în ciuda talentului său, nu se potrivea cu personajul și a fost concediat înainte de filmări. Așa că, a fost ales Viggo Mortensen în ultimul moment, fără să dea vreo probă. 

3. Stanley Tucci

Stanley Tucci a fost distribuit în The Devil Wears Prada în ultimul moment, cu 72 de ore înainte să înceapă filmările. Despre acest proiect, actorul a mărturisit următoarele: „E un text atât de frumos și nu există nicio cale prin care să spui „nu” la așa ceva (…) Este filmul perfect de la Hollywood, a povestit el pentru Entertainment Weekly.

4. Louise Fletcher

Filmul One Flew Over the Cuckoo’s Nest, regizat de Milos Forman, a avut-o în rol principal pe Louise Fletcher. Numeroase actrițe au dat audiție pentru a juca în film, iar Louise Fletcher a fost aleasă să o interpreteze pe asistenta medicală Mildred Ratched cu câteva zile ca filmările să aibă loc. 

5. Patrick Renna

Distribuția filmului The Sandlot regizat de David Mickey Evans a trecut prin câteva modificări. Patrick Renna l-a jucat pe Hamilton ‘Ham’ Porter, după ce actorul care trebuia să interpreteze acest personaj a renunțat la proiect cu câteva zile înainte de a începe filmările. 

6. Rafe Spall

Rafe Spall a fost distribuit în pelicula Life of Pi regizată de Ang Lee după ce au început deja filmările. El l-a înlocuit pe Tobey Maguire, care a primit inițial rolul său, așa că Rafe Spall a fost nevoit să filmele din nou anumite scene în care apărea personajul său. 

7. Josh Dallas

Josh Dallas a jucat în filmul Thor din 2011, regizat de Kenneth Branagh. Însă, prima dată personajul său trebuia să fie interpretat de către un alt actor, și anume Stuart Townsend. Schimbarea a fost datorată unor diferențe legate de viziunile creative. 

8. Wentworth Miller

Din 2005 și până în 2017, Wentworth Miller l-a jucat pe Michael Scofield în serialul Prison Break. Rolul acesta i-a adus o recunoaștere importantă în industrie, însă cu siguranță nu era știut până acum de foarte mulți faptul că a obținut acest rol cu o săptămână înainte de a filma. 

9. Michael Garza

În filmul Scary Stories to Tell in the Dark, Michael Garza l-a intepretat pe Ramon Morales și a fost distribuit în acest rol cu câteva zile înainte de începerea filmărilor. Motivul are legătură cu faptul că Guillermo del Toro, care a lucrat la scenariu, și regizorul André Øvredal nu s-au pus de acord cu privire la persoana pe care o doreau pentru acest personaj. 

10. Sam Waterston

În cazul actorului Sam Waterston, el l-a jucat pe mareșalul John Cook în serialul Godless. Inițial, era vorba de un alt actor să interpreteze acest personaj, însă acesta s-a îmbolnăvit, iar rolul i-a revenit lui Sam Waterston, care a avut la dispoziție foarte puține zile pentru a se pregăti de acest proiect. 

Citește și:
10 personaje care au fost interpretate de mai mulți actori de-a lungul timpului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle