Top 7 piese vestimentare și accesorii ale momentului 

Află care sunt cele 7 piese care îți pot transforma garderoba într-una spectaculoasă.

  1. Pantofii cu pene @theattico

O pereche de pantofi fucsia cu pene sunt greu de achiziționat din prima clipă. Sigur vei trece prin toate etapele și anume că nu vei găsi cu ce să îî porți, că vor sta degeaba în dulapul tău ș.a.m.d. Însă trebuie să gândești că de la această pereche de sandale se vor naște cele mai speciale ținute și vei fi singura curajoasă în ceea ce privește moda.

  1. Inelul atipic @prada

Miuccia Prada tocmai a lansat o colecție de fine jewelery iar modelul clasic de inel de logodnă este acum transformat total, cu o viziune extrem de modernă și o tăietură cu totul specială a diamantelor create în laborator. Pe scurt, forma diamantelor te duce cu gândul la logo-ul Prada.

  1. Bijuteria statement @litkovskaofficial

O bijuterie aurie, supradimensionată cu o formă atipică, îți poate transforma complet o ținută aparent banală sau prea minimalistă. Ei bine, nu te feri de piesele statement, ele nu se demodează niciodată.

  1. The little black dress @vpmatelier

Nu aș numi-o simplu „the little black dress” și aș adăuga și sintagma „with a twist”. Moda din ziua de azi ne impune să renunțăm la piesele prea plictisitoare, designerii au devenit mult mai creativi și atunci și noi avem de unde alege piese vestimentare cu personalitate, dar purtabile în același timp.

  1. Cizmele chunky @yprojectofficial

Gelnn Martens, designerul Y Project, a inventat cel mai cool model de cizme oversized al acestui an. Partea voluminoasă din față este detașabilă, așadar poți spune că ai două perechi de cizme: unele clasice și unele futuriste.

  1. Pantofii artsy @magdabutrym

Ce poate fi mai delicat, mai sexy și mai artsy decât un trandafir alb din mătase aplicat pe cel mai înalt toc al unui pantof ascuțit din satin? Poartă acest model cu ciorapi sau fără, cu rochie sau cu pantaloni și te vei simți feminină și puternică în același timp.

  1. Geanta supradimensionată @victoriabeckham

Acum câteva sezoane ne invadase trendul genților minuscule. Ei bine, acum Victoria Beckham a reintrodus gențile imense în care poți lua orice cu tine atunci când pleci de acasă, chiar și o pereche de pantofi de schimb. Nu te vei mai simți inconfortabil că nici măcar telefonul nu îți încape în geanta ta minusculă!

Citește și:
Ce să porți la o întâlnire cu prietenii pentru a avea un look memorabil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion