Top 10 rochii care îți vor schimba viața

Poate că a venit momentul să iei o scurtă pauză și să lași deoparte manualul de street style, cu care ești atât de obișnuită, și să îți celebrezi corpul, purtând cea mai seducătoare rochie structurată din garderobă!

Explozia de imagini din ultimii ani, care îți arată fără încetare styling-uri cu jeanși deconstruiți, blazere supradimensionate și încălțări sport, nu a rămas fără ecou! Instagramul e plin de sugestii – știi care sunt cei mai cool adidași, ai aflat care-i treaba cu mom jeans, ți-ai cumpărat deja câteva perechi, ai devenit expertă în hanorace și… totuși, parcă ai uitat ceva pe drum.

Eu cred că ai uitat să îți celebrezi corpul, ai uitat să porți rochii structurate, parcă ți-e teamă să mai ieși în evidență altfel decât cu o pereche de jeanși, fie ea și cea mai cool pereche de jeanși.

Într-o epocă ce a ridicat ode noțiunii de modă a străzii, și nu spun că e neapărat ceva rău, mașinăria enormă de marketing a pus în funcțiune un singur tip de mesaj – acela că a purta chestii relaxate, și doar chestii relaxate, te va face să fii cu adevărat tu. Or, asta e valabil până la un punct – e vital să ai piesele esențiale în garderobă, să nu exagerezi cu styling-ul atunci când nu e cazul, și să poți să combini jeanșii cu orice, oricând, astfel încât să obții acel styling perfect.

Dar, pentru că există un dar, o să-ți spun că nu există nimic mai sexy decât o rochie structurată din catifea sau jerse, cu umerii goi, și că a venit momentul să surprinzi audiența cu o astfel de piesă.

Am făcut special pentru tine o selecție de 10 rochii sublime, care vor fi actuale mereu și pot fi considerate investiții – în primul rând investiții în tine! It’s time to rock your body!

Citește și:
Cum să porți sacoul supradimensionat pentru un look stylish

Foto: PR, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion