Tendințe cool de modă, de urmat în acest sezon

Cât de importante sunt trend-urile și ce alege Daria Georgescu din ele în acest sezon.

Earcuff

Te-ai săturat de eternii cercei pe care-i porți zi de zi? Îți dorești un înlocuitor statement care să-ți transforme ținuta cuminte de zi într-una care va atrage toate privirile? Atunci îți recomand să te inspiri din variantele de earcuffs propuse de designeri pentru acest sezon.

Lucrurile pe care le au în comun sunt eleganța și rafinamentul, care transformă piesele în accesorii purtabile atât cu ținute minimaliste casual pe timpul zilei, cât și cu rochii sau ținute distinse de seară. Preferații mei sunt cei cu formă florală și perlă marca Valentino, dar opțiunile cu cristale propuse de Loewe și Balmain sunt, și ele, la fel de fascinante.

Bermude

Deși au un aspect ușor masculin care poate să displacă unora dintre femei, te asigur că situația nu stă chiar așa. Orice outfit poate fi transformat într-unul mai feminin prin styling și accesorii. Dacă te uiți la propunerea Dior, Maria Grazia Chiuri a trimis pe podium o pereche de bermude din denim pe care a combinat-o cu un top vaporos și o pereche de balerini cu barete cu perle pe gambe.

Diesel a asociat o variantă de deux-pieces cu o jachetă tip biker cu pantofi cu toc și un crop top foarte sexy, iar Miu Miu le-a prezentat cu un top stil bandană cu umerii și abdomenul la vedere. Așa că nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți o variantă. Îți vei da rapid seama că bermudele sunt de fapt foarte versatile.

Balerini

Trebuie să recunosc că am fost tare fericită să regăsesc din nou printre tendințe și balerinii, my go-to-shoes pentru ținutele de vară sau de seară. Fiind ideali pentru femeile care nu poartă tocuri (eu inclusiv), sunt cea mai delicată și fină pereche de încălțăminte care poate înlocui un pantof cu toc. Iar propunerile designerilor de anul acesta sunt irezistibile.

Eu aș opta pentru varianta de la Chanel, cu o formă clasică, dar care vine sezonul acesta cu detalii sparkly și o fundiță la fel de actuală în tendințe. Modelul văzut pe podiumul Fendi, cu baretă metalică aurie, se va potrivi de minune cu ținutele tale de zi, iar cel Loewe este unul pe care-l poți purta, în funcție de ținută, de dimineața până seara.

Citește și:
Cele mai cool & stylish trenduri în moda primăverii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion