Romeo Gigli, simbolul eleganței italiene

Un nume cunoscut de câteva decenii, un simbol al stilului italian încă din perioada epocii glamour-ului absolut al finalului de ani '80, Romeo Gigli ne propune o surprinzătoare colecție pentru primăvara-vara anului 2025.

În premieră la Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week 2024, casa italiană nu se dezice – materialele folosite au fost spectaculoase, iar mix-ul de texturi de un rafinament incredibil – de la muselină, satin de mătase, denim neprelucrat, tul, până la brocart și pânză de in, în cele mai neașteptate combinații.

Amintind de eleganța milaneză și de lejeritatea styling-ului pe care italiencele l-au făcut celebru în toată lumea, Romeo Gigli propune ansambluri sofisticate cu imprimeuri geometrice, arhitecturale, pantaloni evazați din denim purtați cu topuri feminine, cu volane, din muselină, rochii senzuale din organza sau jerse și cămăși albe, impecabile, din poplin, accesorizate cu corsete negre, pentru contrast.

Versatile & atemporale, piesele pot fi purtate la orice vârstă – de la fashionista fanatică, sedusă de modă sub toate formele, până la consumatoarea de piese clasice, eterne, deloc preocupată de tendințe.

Citește și:
Carmen Secăreanu sau efectul razelor gamma asupra anemonelor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion