(P) Competiția Duelul Stiliștilor by ANSWEAR.ro și-a desemnat cei 15 finaliști

(P) Competiția Duelul Stiliștilor by ANSWEAR.ro și-a desemnat cei 15 finaliști

Competiția Duelul Stiliștilor organizată de magazinul online ANSWEAR.ro și dedicată adepților tineri și talentați din lumea modei și-a desemnat cei 15 finaliști.

Ulterior perioadei de înscriere în care pasionații de styling și fashion au avut ocazia să participe la concurs, juriul compus din experți în modă precum Roxana Voloseniuc, Maurice Munteanu, Ana Morodan și Mara Coman au selectat cele mai bune stylinguri înscrise.

Așadar talentații finaliști ai acestei etape sunt: Anda Orășeanu, Aida Rahimi, Alexandra Stoica, Andrada Moldovan, Bianca Popa, Cristina Huștea, Daniel Neagu, Eli Adam, Gabriela Matei, Laura Popescu, Mădălina Sinoae, Culda Cătălina Maria, Roxana Sarafolean, Sabina Croitoru și Viviana Ganea.

În etapa următoare, cei 15 talentați finaliști au de înfruntat o adevărată provocare de fashion: vor trebui să creeze un styling folosindu-se de 5 produse Answear – din hiturile sezonului Primăvară-Vară 2019 create special pentru această acțiune. Ei vor trebui să își demonstreze cunoștințele despre trendurile curente și viitoare în materie de modă și să folosească produsele Answear în mod creativ pentru a obține ținute fabuloase și pline de stil care să fie alese de juriu și de comunitatea Answear.

Primii trei câștigători ai competiției se vor bucura de premii speciale din partea ANSWEAR.ro Sephora și Fitbit iar marele finalist va beneficia de un shooting în revista ELLE.

Duelul Stiliștilor este o competiție internațională bine cunoscută în industria fashion. Premii atrăgătoare, un juriu celebru format din experți în modă renumiți și perspectivele de afirmare sau chiar de începere a unei cariere de profil, toate aceste beneficii au atras de-a lungul timpului sute de participanți entuziaști. Cele 3 ediții anterioare internaționale s-au bucurat de foarte multă popularitate și au reprezentat un moment de afirmare pentru foarte mulți stiliști, bloggeri și designeri vestimentari talentați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion