Operațiunea Dulapul cu make-up artista Alexandra Crăescu

Alexandra Crăescu, make-up artistă, are un stil minimalist mixat cu piese vintage spectaculoase.

Alexandra Crăescu mă aștepta în apartamentul ei luminos decorat cu mult alb, împreună cu prietena ei cea mai bună, cățelușa Jessica. Ei bine, află că nu doar Alexandra este extrem de stylish, ci și Jessica, care are o obsesie pentru pantofii acesteia!

Pentru Alexandra, a avea stil înseamnă să fii relaxată și încrezătoare atunci când porți orice fel de ținută. „Știu oameni care se îmbracă super stylish de la magazine second hand și oameni care poartă doar brand-uri și nu sunt atât de stylish.”

Alexandra crede că o persoană cu stil se recunoaște prin atitudine și cel mai important lucru privind vestimentația este ca „noi să purtăm hainele, nu ele pe noi. Admir foarte mult combinațiile interesante din stiluri diferite, iar când văd și o piesă vintage într-un outfit, atunci sigur îmi place!”.

Make-up artista mai crede și că bijuteriile joacă un rol foarte important în garderoba unei femei: „O bijuterie potrivită poate să dea un aer sofisticat chiar și unei ținute aparent banale”.

Alexandra îmi mărturisește că adoră să facă shopping în vacanțe, deoarece se lasă influențată de locurile în care se află. „Fiecare oraș are o amprentă personală și îmi place să caut piese care îmi aduc aminte de orașul pe care l-am vizitat.”, mai spune ea.

Magda Butrym este designerul care surprinde cel mai bine estetica momentului, în accepțiunea Alexandrei: „Atmosfera pe care o emană colecțiile ei mă duce cu gândul la copilăria mea petrecută la mare.” La finalul discuției noastre, Alexandra îmi mai spune că tendințele fac parte din jobul ei, însă ea se îmbracă de cele mai multe ori așa cum simte, ignorându-le.

Fashion advice:

  • Alege-ți ținuta în funcție de starea zilei respective și investește în piese clasice, care nu se demodează.

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Tocuri mici.
  • Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
  • Online sau shopping classic? Clasic.
  • Feminin sau masculin? Ambele.
  • Street style sau couture? Street style.

Foto: Ștefani Dani

Citește și:
InstaStyle: Ținute glam în tendințele momentului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion