Operațiunea Dulapul cu Ioana Grama

Ioana Grama, unul dintre cei mai importanți influenceri autohtoni, are un stil clasic with a twist și își propune mereu să aibă apariții coerente, lejere, dar cu accent pe detalii.

Ioana Grama m-a primit în noua ei locuință din Cluj-Napoca, un apartament luminos, super stylish și minimalist în același timp. Aș putea spune că aerul casei Ioanei este în perfectă concordanță și cu stilul ei vestimentar. În plus, aș putea spune că Ioana are un dressing perfect!

Ioana își compune ținutele în jurul unei „statement piece”, iar piesa de rezistență din garderoba ei este „fără dar și poate geanta Chanel 19 Large. Îmi face mare plăcere să investesc în articole și accesorii ce îți oferă o mare versatilitate atunci când gândești rapid o ținută, iar geanta aceasta poate fi integrată în orice day or night look.”, îmi spune ea.

Ioana este adepta ținutelor all black, mai ales pentru seară: „Mereu am considerat că o ținută complet neagră emană mister și senzualitate. Rochia perfectă pentru mine urmează linia corpului, punându-mi silueta în evidență într-un mod discret. Fie ea lungă sau mini, o rochie perfectă trebuie să aibă un croi interesant, care captează privirea în câteva clipe, însă are totuși o urmă de mister.”

Am întrebat-o pe Ioana ce rol joacă bijuteriile în conturarea stilului ei și mi-a răspuns foarte hotărâtă că „până de curând nu acordam mare atenție bijuteriilor, însă acum o fac, iar de când am început să le integrez în ținutele mele zilnice mă simt mai feminină.”

Îmi mărturisește că orașul ei preferat este Londra și că adoră să facă și shopping acolo: „Mă inspiră mult estetica oamenilor de acolo. De obicei merg pe Bond Street, la Harrods și Selfridges. Clasic.”

Designerul favorit al Ioanei este Jacquemus. „Îmi plac mult atât hainele create de acesta, dar și imaginile pe care le livrează și pe care le comunică”, îmi mai spune Ioana.

La finalul conversației noastre, Ioana a recunoscut că nu a fost niciodată adepta trend-urilor, ci că se îmbracă mereu conform stilului ei personal. Dar îi place să fie înaintea modei și mereu la curent cu noile apariții.

Fashion advice:

  • Nu cumpărați impulsiv articole ale noilor tendințe ce se schimbă rapid, ci mai degrabă descoperiți-vă stilul propriu și investiți în piese versatile ce își păstrează valoarea în timp.

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Flats.
  • lb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
  • Online sau shopping clasic? Online.
  • Feminin sau masculin? In between.
  • Street style sau couture? Street style.

Foto: Emil Costruț

Citește și:
Mic dicționar explicativ al trucurilor stilistice în noul sezon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion