Operațiunea Dulapul cu Eva Timush

Eva Timush, artistă, are un stil extravagant. Îi plac piesele vestimentare care atrag atenția, dar în același timp nu întrece limitele.

Eva Timush este delicată, stylish și foarte versatilă în ceea ce privește ținutele ei, ba chiar îmi mărturisește că în unele zile vrea să fie „emo”, iar în altele – Barbie.

„A avea un stil, pentru mine, este o oportunitate de a-mi transmite starea de spirit și de a-mi arăta caracterul prin hainele pe care le port.”, îmi mai spune Eva.

Iar accesoriile sunt foarte importante pentru ea. „Un look fără accesorii este ca o prăjitură fără cireșe. Trebuie să existe și un element care să atragă atenția, ceva neașteptat. Și, bineînțeles, machiajul mi se pare că ar trebui să completeze mereu look-ul.”, recunoaște artista.

Piesa de rezistență din garderoba Evei este o geantă portocalie, pufoasă, care îi redă perfect personalitatea, după cum îmi mai spune ea. Eva adoră să facă shopping online: „Magia se întâmplă online, am timp să compar, să mă răzgândesc și găsesc o varietate mult mai mare. Simt că shopping-ul online îmi dă timp să fiu creativă cu alegerile mele.”

Când am întrebat-o dacă se ghidează după tendințe sau se îmbracă așa cum simte, mi-a răspuns că alege puțin din ambele: „Cu siguranță urmez tendințele modei, dar dacă ceva îmi place și nu este considerat la modă, îl voi purta oricum, și nici măcar criticii de modă nu mă vor putea convinge de contrariu.”

Fashion Quiz:

  • Alb/negru sau curcubeu? Curcubeu.
  • Online sau shopping clasic? Online.
  • Feminin sau masculin? Feminin.
  • Street style sau couture? Couture.

Fashion advice:

Nu-ți fie frică să te exprimi, nu-ți fie frică de schimbări de stil, dar dacă tot vrei să schimbi ceva, începe cu rujul.

Foto: Adrian Oancea

Citește și:
Ținutele din „Emily in Paris', un nou motiv de controversă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion