Operațiunea Dulapul cu Andrei Ursu (WRS)

Wrs, un artist autentic și foarte popular, are două variante ale stilului personal: cel de scenă și cel de zi cu zi.

WRS m-a invitat în studioul lui de înregistrare, unde am putut vedea exact care sunt essentials-urile lui și care sunt piesele vestimentare și accesoriile importante pentru el.

Artistul mi-a mărturisit întâi și întâi că are două alter ego-uri în ceea ce privește stilul său vestimentar: „cel de pe scenă, în care am elemente mult mai bold și androgine, și cel de zi cu zi, în care îmi place să mă simt relaxat și comod, să adopt o estetică simplă și calitativă.”

L-am întrebat apoi dacă și-a schimbat vreodată stilul și mi-a spus că „întotdeauna am avut o afinitate pentru ceea ce înseamnă fashion, dar cred că momentul în care mi-am schimbat stilul a fost atunci când am început să dansez, să interacționez cu din ce în ce mai mulți oameni și să văd stiluri diverse. Desigur, purtam ce era la modă pe vremea aceea, întotdeauna am fost la curent cu tot ce era în trend.”

WRS crede că a avea stil înseamnă să-ți arăți autenticitatea prin ceea ce porți, să te reprezinte și să-ți ofere încredere, dar în același timp, să știi ce să porți în funcție de fiecare moment în care te găsești. Iar trei lucruri pe care WRS le admiră la o persoană cu stil sunt coerența între atitudine și stil, curajul de a nu fi comun și versatilitatea.

WRS mai admite că nu se poate decide la o singură piesă de rezistență, însă are câteva realizate de designeri români de care este foarte atașat, și anume corsetul din piele de la Antonia Nae și un costum bărbătesc cu note latino, realizat de fetele de la Insolito Custom.

„Bijuteriile personalizează și pot scoate din comun o ținută basic. De exemplu, mie îmi place foarte mult să port bijuterii din argint la orice ținută pe care o îmbrac, în special cercei.”, mai spune protagonistul nostru.

Când l-am întrebat care este designerul lui favorit, mi-a răspuns fără ezitare: „Pharrell Williams m-a cucerit cu prima lui colecție pentru Louis Vuitton!”.

Iar la ultima mea întrebare, despre tendințe, WRS mi-a spus că nu se ghidează după acestea, ci „mă îmbrac după cum simt, inspirându-mă și din ce este în trend. Când ești foarte conectat la TikTok și toate rețelele sociale, nu prea ai cum să nu te lași influențat.”

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Teniși.
  • Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
  • Online sau shopping clasic? Online shopping.
  • Feminin sau masculin? Masculin, feminin sau oriunde in between.
  • Street style sau couture? Street style.

Fashion advice:

  • Încercați să vă descoperiți stilul în funcție de ce vă face să vă simțiți bine și vă dă încredere în voi.

Foto: Adrian Oancea

Citește și:
Cum să combini piese clasice și de calitate pentru un look mereu la modă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion