Maurice Munteanu: Analiză stilistică Winter Looks (I)

Serata stilistică revine acum și într-o formă...scrisă, tocmai pentru a analiza împreună, și în acest fel, ținutele propuse de o serie de cetățene cărora, teoretic și uneori practic, le place moda.

Iată selecția de azi:

Adelina Pestrițu

Deși geanta nu este neapărat de sezon, fiind neagră se integrează ok în această ținută. Atenție la accesorii – lanțul lung, cu pandantiv, se intersectează nefericit cu acel element prins la pantaloni. Altfel, o ținută armonioasă de zi, care se poate transforma ușor și în ținută de seară cu ajutorul unei alte genți și al unor botine de inspirație masculină, cu toc mediu.

Alina Eremia

Cred că Alina putea să renunțe la eticheta de mâneca hainei, indiferent dacă ea face, sau nu, parte din ansamblul stilistic. Pe de altă parte, haina ar fi putut să prindă și mai mult viață dacă ar fi fost asociată cu o maletă nude, o pereche de jeanși cu talie înaltă, boot cut, și niște botine Tabi de la Margiela (ca sugestie).

Antonia

Un styling deja clasic – cămașa supradimensionată, pălăria bucket, bocancii, toate fac parte din galeria pieselor definitorii pentru zona street style. Eu aș fi ales un alt model de jeanși, mai largi, dar drepți și scurți, cu vedere la gleznă, care să vină complet peste bocanci.

Caro Daur

O serie de piese recognoscibile și un styling cu care teoretic nu poți da greș. Cu toate acestea, geanta Chanel mi se pare mult prea evidentă. O poșetă neagră de la Lemaire, Acne Studios sau Jil Sander ar fi completat mult mai bine intenția relaxată a acestei ținute.

Grece Ghanem

Singurul element care nu îmi place este acel șiret alb de la jachetă. Altfel, o dovadă de styling de inspirație street style care, deși conține piese recognoscibile, reușește să fie dinamic, fluid, cool.

Hailey Bieber

Îmi aduce aminte de perioada de glorie a anilor ’90. Toată ținuta parcă miroase a Calvin Klein! Paltonul este piesa care transformă totul și îi imprimă ținutei o notă power! Chic!

Ioana Chișiu

Cizmele nu au lungimea corectă – s-ar fi potrivit mai bine unele fie mai scurte, fie mult mai lungi, asta și pentru că puloverul lasă prea multă piele la vedere. Centura din talie trebuia să dispară, dat fiind harnașamentul purtat în bandulieră.

Veronica Ferraro

Cojocul, piesa de rezistență a sezonului, este bine pus în valoare. O ținută extrem de actuală, neutră dar cool, despre care nu se pot spune foarte multe lucruri. Bravo!

Citește și:
Smash or Pass? O radiografie stilistică a trend-urilor din 2020 care refuză să plece sau, dimpotrivă, dispar complet în 2021

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion