InstaStyle: Ținute glam în tendințele momentului

Descoperă alegerile stylish în materie de rochii, lenjerie și culoare, purtate recent, la Fashion Week, de către cele mai cool apariții din social media.

Argintiu metalic

Fie că preferi piesele realizate din țesături metalizate sau pe cele cu aplicații metalice, ambele argintii, acesta este un trend care a fost abordat cu multă imaginație de fashioniste la recentele prezentări de modă. Eu îți recomand combinația lui @carodaur, formată dintr-o rochie de acest gen purtată cu un dres și o pereche de stiletto negri, sau cea a lui @maryleest, care a optat pentru o rochie căreia i-a adăugat o broșă florală neagră și ciorapi plasă.

Lenjeria la vedere

O tendință pentru femei curajoase, lenjeria încorporată în ținute s-a regăsit în alegerile multor fashion icons. Cele mai multe au optat pentru sutiene purtate la vedere în combinație cu sacouri oversized, dar n-au lipsit nici slipii, fie negri simpli sau cu paiete, iar fustele cu transparență au lăsat piesele să strălucească. Dar opțiunea cea mai cool și fresh îi aparține fără doar și poate lui @vikyandthekid, care a combinat un sutien tip balconette cu o cămașă scurtă din piele și o fustă lungă bej, cu croi drept.

Rochia albă

Deși albul și în special rochiile albe sunt purtate cu precădere vara, sezonul acesta n-au lipsit din alegerile participantelor la Fashion Week și la diverse evenimente conexe. Formele au fost variate, de la cele fluide, la cele drepte sau cu decupaje, și opțiunile cu volum au fost foarte interesante. Așadar, indiferent ce croi preferi, e musai să ai una în garderobă. Un singur detaliu, pe lângă culoare, s-a regăsit la toate: lungimea maxi!

Citește și:
Flori de iarnă, cel mai romantic trend al sezonului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion