InstaStyle: Albul la putere

Descoperă luna aceasta alegerile albe și stylish, propuse pentru acest sezon de către cele mai cool apariții din social media.

Rochie elegantă

Chiar dacă îți pot da impresia unor alegeri pentru o mireasă, rochiile albe purtate la evenimente de seară nu mai sunt în vremurile noastre un tabu. Ai nenumărate variante dintre care poți alege, de la clasicul slip dress satinat, la cele mini, atât de hot acest sezon, și până la modelele de inspirație grecească. Eu îți recomand o rochie precum cea purtată de @tamara, formată din suprapuneri de transparențe.

Set

Dacă ești genul de femeie care preferă seturi albe, află că acum sunt la mare căutare. Poți opta pentru variante lejere, precum un top și o fustă cu croială amplă, care te pot însoți oricând la plimbare, pentru ansambluri atemporale, pe care le vei purta mult timp de acum încolo, formate din bluze și pantaloni albi, sau pentru modele ultra feminine compuse din fuste creion și cămăși sau crop tops ultra stylish.

Costum

Fie că vorbim de costume clasice cu pantaloni și vestă, costume casual sau costume cu fustă, acestea s-au numărat printre opțiunile preferate de fashion icons. Deux-pieces sunt astfel must-haves de sezon și îți recomand să le porți cu accesorii negre, pantofi statement, și mai ales direct pe piele, fără nici un alt prim strat.

Citește și:
Cele mai cool & stylish imprimeuri ale verii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion