T-shirt-ul alb și rolul său în garderoba unei fashioniste

Află de ce este tricoul alb piesa de bază în garderoba oricui și câte styling-uri poți face cu această piesă.

Voi începe acest articol prin a  face o mărturisire: eu am șase tricouri albe identice! Este adevărat că pare simplu să cumperi un tricou alb, însă nu este deloc așa. Contează textura bumbacului dar și design-ul tricoului sau volumul acestuia. Așadar, când îmi găsesc tricoul alb perfect, atunci nu cumpăr doar unul! Din păcate această piesă nu are viață lungă în garderobele noastre așadar trebuie înlocuită o dată la ceva vreme. Tricoul alb nu poate fi lăsat moștenire copiilor tăi, așa cum putem vorbi despre o geantă sau despre bijuterii, însă rolul acestuia este foarte bine definit în garderoba oricui care vrea să își pună creativitatea la încercare și să stilizeze o piesă în mai multe feluri.

Dar hai să trecem la subiect și să vedem câte stiluri de ținute îți poți crea cu același tricou alb.

  1. Sexy

Transformă-ți tricoul alb în crop top și poartă-l cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă și o pereche de sandale cu toc. Vei fi sexy dar și cool în același timp.

  1. Casual

Poartă tricoul alb cu o pereche de jeanși boyfriend cât mai loose și o pereche de mocasini clasici a la Gucci. Adaugă un colier masiv auriu și un sacou negru pe umeri și îți vei construi o ținută casual într-un stil parizian dar cu un aer new-york-ez.

  1. Glam

Te întrebi cum poți conferi un accent glamour unui simplu tricou alb? Ei bine, asortează-l cu o fustă din paiete, o pereche de cercei candelabru și o pereche de sandale gold sau silver, în funcție de culoarea paietelor.

  1. Evening

Alege un smoking negru, cu revere din mătase și pune la baza tricoului un colier ultra elegant, cu cristale supradimensionate. Geanta ar trebui să fie tot din cristale iar la capitolul pantofi, sandalele cu tocul cui și barete negre cât mai subțiri vor arăta impecabil. Dă-ți părul pe spate astfel încât să obții un look „wet” și în ceea ce privește machiajul, te sfătuiesc să alegi „smokey eyes” dar să folosești un fard cu glitter iar pe pomeți aplică un iluminator cu particule aurii.

Citește și:
Tendințe modă: I love my underwear!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion