VIDEO: Nicole Cherry, impresionată de show-urile de la Bucharest Fashion Week

Nicole Cherry s-a numărat printre celebritățile locale prezente la multe dintre prezentările din Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week și ne-a împărtășit câteva impresii chiar în prima zi.

VIDEO: Nicole Cherry, impresionată de show-urile de la Bucharest Fashion Week

Nicole Cherry s-a dovedit a fi impresionată de amploarea primei ediții Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, dar și de câteva dintre prezentările designerilor. Aceasta a făcut parte din public la mai multe show-uri organizate în cadrul evenimentului care a avut loc între 15 și 18 octombrie la București, la Palatul Regal, dar și în alte locații din oraș.

Designerii și brand-urile care și-au prezentat noile colecții în cadrul Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week au fost Litkovska, Gudu, Keburia, Murmur, Carmen Secăreanu, Rhea Costa, Ami Amalia, Katea Gri, Elena Reva, Romeo Gigli, Nissa, Manuri, Almaz și Ermanno Scervino, dar și tinerii absolvenți ai facultăților românești de modă au avut parte de un show dedicat lor în urma unui concurs, Fashion Talent, prin intermediul căruia creațiile lor au dobândit mai multă vizibilitate.

Nicole Cherry, o adevărată fashionista al cărei stil evoluează constant de la debutul său în scena locală, nu a pierdut ocazia de a obține inspirație din show-urile care au colorat capitala la Fashion Week. Chiar ea a scris pe contul său de Instagram câteva impresii, declarând: „Zilele acestea au fost dedicate modei, odată cu prima ediție Fashion Week în România. Este o adevărată mândrie să vezi cum România își face loc pe harta internațională a modei printr-un eveniment atât de bine organizat și plin de stil”.

Artista Nicole Cherry a și acordat un scurt interviu reporterului ELLE Anca Stratulat chiar după primul show pe care l-a văzut la Palatul Regal, cel al brand-ului ucrainean Litkovska, care a deschis oficial seria prezentărilor. Fondat de Lilia Litkovska în 2009, Litkovska este considerat astăzi una dintre cele mai șic mărci de modă provenind din estul Europei, cunoscută pentru estetica minimalistă, discretă, croiuri structurate și inspirația provenită din tradiția culturală ucraineană.

Nicole Cherry ne-a mărturisit că era deja familiară cu creațiile brand-ului ucrainean, ale cărui colecții anterioare le mai văzuse în concept store-ul bucureștean Aparterre, dar și că îi plac atât de mult încât ia în considerare niște achiziții de la brand.

Mai mult, Nicole Cherry ne-a mărturisit că și-a stilizat singură ținuta purtată la eveniment, constând într-un top decupat și o pereche de jeans. Artista a ținut să poarte mai multe ținute semnate de designeri români care au prezentat colecții noi la Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week: Nicole s-a îmbrăcat, așadar, în ținute Ami Amalia, Nissa, Murmur și Manuri.

Citește și:
VIDEO: Doina Ciobanu, primele impresii despre Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week

Foto: Instagram Nicole Cherry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video