Cele mai cool micro-trenduri fashion ale verii

Cât de importante mai sunt trend-urile și ce alege Domnica Mărgescu din ele în această vară.

Crop top

Este piesa pe care nu mă gândeam vreodată să o introduc în garderoba mea, până când designerul meu preferat din toate timpurile, Miuccia Prada, a restilizat-o și a integrat-o într-un mod extrem de natural în colecția sa pentru vara lui 2022, semnată Miu Miu.

Ei bine, doamna Prada a tăiat la propriu clasicele pulovere tricotate, în diverse lungimi, pe care le-a asortat cu cămăși clasice și cu fuste micro-mini. La prima vedere aș fi spus că e greșit și „unstylish” ca cineva să poarte crop top cu fustă mini, dar importante sunt de fapt croielile acestora, pe care Miuccia Prada le-a creat cu cea mai mare măiestrie și bun gust.

Gențile croșetate

Niciodată nu am fost adepta genților specifice pentru vară, precum cele croșetate sau cele din rafie, însă de această dată m-au cucerit cele hippie, în culorile curcubeului, semnate Chloé. Abia aștept să îmi creez un look relaxat cu un tricou tye dye în culori pastel, o pereche de jeanși oversized, sandalele romane de la Valentino și geanta croșetată!

Sandale romane

Pierpaolo Piciolli (Valentino) are talentul de a „desena” cele mai frumoase sandale pentru vară. În acest sezon s-a axat pe cele romane, care se leagă pe toată gamba și arată foarte elegant. În cazul în care preferi un model care să aibă și tocuri, te sfătuiesc să te inspiri de la Isabel Marant. Eu, una, le voi alege pe cele de la Valentino și le voi purta cu pantaloni tip culottes sau cu o fustă midi, retro, voluminoasă.

Citește și:
Roz, culoarea care a invadat Instagramul

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion