Catwalk report: Erdem primăvară-vară 2024

Inspirații diverse, amănunte inedite și detalii surprinzătoare: află totul despre colecția cool a sezonului!

Dacă îți era dor de romanele englezești de început de secol XX, de peisajele fabuloase amintind de Morecambe Winter Gardens sau de toate acele splendide cottages care ți-au furat mințile citind-o pe Agatha Christie, nu ar fi rău să te inspiri din colecția lui Erdem Moralioglu, un omagiu adus feminității exuberante & excentrice în egală măsură și, implicit, unui astfel de personaj – Deborah Cavendish, o prezență emblematică pentru peisajul britanic, și nu numai.

Imprimeurile Erdem nu au absolut nici un fel de corespondent, sunt unice! La fel și materialele folosite, de la tweed și mătase până la poplin și satin matlasat. Pantofii romantici, dar foarte actuali, păstrează nota de mister, exact ca într-o scrisoare de dragoste cu miros de apă sărată, citită pe faleza din Bristol.

Trenciurile din colecția de primăvară-vară sunt glorioase! Invocă discret glamourul absolut al anilor ’50, au acea formă exagerată, teatrală, dar atât de spectaculoasă și sunt niște bijuterii în sine. Erdem este o casă prea puțin accesată, având în vedere piesele de o grație infinită și cu o estetică unică, irepetabilă.

Citește și:
Fashion Trend: Cei mai cool ochelari ai sezonului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion