7 influenceri ale căror ținute inspiră mereu!

Cum Instagramul este încă cea mai importantă sursă de inspirație pentru fashioniste, este foarte important pe cine să urmărim și pe plan local. Așadar, iată câteva conturi care nouă ne plac!

În momentul în care nu mai ai inspirație despre cum să îți compui ținutele tale uber stylish, te sfătuiesc să intri pe Instagramul tău la secțiunea „saved” și să îți iei ideile de la oamenii pe care îi urmărești și ale căror outfit-uri le-ai salvat.

Iată pe cine îți recomandăm noi să urmărești și îți garantăm că vor fi mereu o sursă de inspirație pentru un styling inedit.

1. @bianca_niculae

Este designer, dar stilul ei este unul inconfundabil, fresh și știe mereu să își integreze, în ținutele create de ea, elemente super cool precum bijuterii cu tentă punk sau încălțări îndrăznețe.

2. @inna

Deja cunoscută pentru multe dintre voi ca un style icon local, INNA mixează mereu piesele extravagante create de designeri consacrați, cu piese street sau vintage. Eu, una, numesc asta o artă.

3. @ginachirila

Una dintre cele mai frumoase prezențe bucureștene, cu un stil minimalist dar în același timp clasic, Gina Chirilă reușește mereu să șocheze publicul cu finețea ei atât în materie de beauty cât și in materie de modă.

4. @deeacodrea

Unul dintre cei mai cunoscuți influenceri pe partea de modă de pe plan local, Deea găsește mereu noi moduri de a stiliza piese clasice, simple, astfel încât să le scoată din anonimat și să le dea mereu un aer special.

5. @alinaceusan

Chiar dacă o știți deja, aș vrea să mă asigur că o urmăriți mai ales datorită faptului că în ultimii ani stilul ei a devenit matur și jonglează impecabil cu coafurile ei total diferite sau cu elementele punk.

6. @adaciortea

Apariție mai nouă în peisajul influencerilor, Ada are un stil feminin și masculin în același timp. Reușeste mereu să echilibreze cele două stiluri într-un singur outfit fără să se bazeze pe bijuterii.

7. @sandrabendre

Stilul unitar al Sandrei m-a cucerit de la bun început. Cu toate că folosește o paletă restrânsă de culori, nu te plictisește niciodată, ba dimpotrivă, este un exemplu pentru un stil minimalist with a twist.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Ada Ciortea, creatoare de conținut și designer de interior

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion