Pentru aprox. 40 de trufe.
Ingrediente:
- 500 g. de ciocolata amaruie (min. 70% cacao),
- 50 cl. frisca lichida,
- 50 g. unt topit.
Pentru decor: cacao pudra.
Preparare:
Cu o zi inainte, se pune la fiert frisca lichida. Cu ajutorul unui cutit se taie ciocolata in bucati mari. Se pun apoi intr-un castron.
Se varsa incet frisca fierbinte peste bucatile de ciocolata. Amestecul trebuie sa devina omogen.
Citeste si:
Bananele – ingredientul principal in 5 retete sanatoase
Incorporati untul topit si bateti cu mixerul pana se obtine o crema elastica. Varsati totul intr-un castron si pastrati la frigider peste noapte.
A doua zi formati cu lingurita bulgari mici pe care-i tavaliti prin cacao pudra sau nuca de cocos. Se conserva intr-o cutie ermetica, la rece.
Foto: Shuttestock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro