Tortul recomandat de noi nu are nevoie de coacere si este foarte usor de facut. In plus, este delicios si racoritor!
Ingrediente
- 2 blaturi de tort cumparate
- 500 grame inghetata de vanilie
- 500 grame sorbet de zmeura
- 300 grame zmeura proaspata
- 3 linguri lichior/sirop de zmeura
Citeste si:
Mini galette cu capsuni si afine
Mod de preparare
- Mai intai, pregateste tava. Pune intr-o forma normala de tort hartie de copt (ca sa poti scoate tortul) sau foloseste o tava detasabila.
- Pune pe fundul tavii unul dintre blaturi si adauga inghetata ca primul strat de crema. Pune tava la congelator in jur de 30-40 de minute.
- Adauga peste inghetata jumatate din cantitatea de sorbet, iar apoi pune al doilea blat peste. Pune din nou tortul la congelator, pentru 10 minute.
- Amesteca lichiorul sau siropul cu zmeura proaspata intr-un recipient mic.
- Scoate tava din congelator si pune amestecul pe deasupra.
- Pune si restul de sorbet de zmeura si acopera tortul cu folie de plastic. Pune-l la congelator pentru cel putin 4 ore, iar apoi esti gata sa-l servesti.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro