Tort de morcovi cu glazura de mere

Acest tort de morcovi cu glazura de mere este un desert esential in aceasta toamna, iar reteta este usor de facut, asadar trebuie sa o incerci.

Tort de morcovi cu glazura de mere

Numar de portii: 12

Ingrediente pentru tort de morcovi cu glazura de mere:

  • 3 cani morcovi rasi
  • 4 oua
  • 1 ¼ cana ulei vegetal
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 2 lingurite pudra de copt
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita nucsoara
  • 1 ¼ zahar pudra
  • 1 pachet crema de branza
  • 1 lingura miere
  • ½ lingurita extract de vanilie
  • 1 ½ cana mere (taiate cubulete)

Citeste si:
Tort Angel, delicios si usor de facut

Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la 180C.
2. Amesteca ouale, uleiul, zaharul pana cand obtii un compozitie cremoasa. Apoi, amesteca separat faina, praful si pudra de copt, sarea si condimentele.
3. Dupa ce compozitia este omogena, adauga si morcovii in ingredientele uscate si apoi adauga prima compozitie.
4. Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu unt si lasa la cuptor pentru o ora.
5. Intre timp amesteca zaharul pudra, crema de branza, vanilia si mierea.
6. Dupa ce s-a copt blatul, lasa-l la racit si apoi adauga glazura si merele.

Incearca si acest tort de mere delicios!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro