Numar de portii: 12
Ingrediente:
- 500 de grame de biscuiti
- 1 kg de capsuni
- 3 ½ cani smantana pentru frisca
- 1 banana, taiata subtire
- ½ cana zahar pudra
- 2 lingurite vanilie
- ¼ lingurita sare
Preparare:
- Amesteca zaharul pudra, vanilia si sarea cu frisca intr-un vas cu mixerul pana cand compozitia se intareste.
- Intinde un strat subtire din crema obtinuta intr-o tava.
- Pune 5 biscuiti in centrul tavii, apoi continua cu restul. Ii poti rupe pentru a incapea perfect in tava.
- Intinde un strat gros de crema peste biscuiti si apoi pune si un strat de capsuni.
- Repeta procesul inca o data sau, in functie de inaltimea tavii.
- Lasa la frigider tava pentru 4 ore sau peste noapte pentru a se inmuia biscuitii.
- Foloseste pentru ornare cateva capsuni.
Text: Georgiana Livadaru
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro