Tort de capsuni

Cauti un desert racoritor, de vara? Profita de fructele proaspete si fa un tort de capsuni, rapid, fara coacere.

Numar de portii: 12


Ingrediente:

  • 500 de grame de biscuiti
  • 1 kg de capsuni
  • 3 ½ cani smantana pentru frisca
  • 1 banana, taiata subtire
  • ½ cana zahar pudra
  • 2 lingurite vanilie
  • ¼ lingurita sare

Preparare:

  1. Amesteca zaharul pudra, vanilia si sarea cu frisca intr-un vas cu mixerul pana cand compozitia se intareste.
  2. Intinde un strat subtire din crema obtinuta intr-o tava.
  3. Pune 5 biscuiti in centrul tavii, apoi continua cu restul. Ii poti rupe pentru a incapea perfect in tava.
  4. Intinde un strat gros de crema peste biscuiti si apoi pune si un strat de capsuni.
  5. Repeta procesul inca o data sau, in functie de inaltimea tavii.
  6. Lasa la frigider tava pentru 4 ore sau peste noapte pentru a se inmuia biscuitii.
  7. Foloseste pentru ornare cateva capsuni.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro