Numar de portii: 4-6
Ingrediente:
- 1 cana frisca
- 1 cana branza mascarpone
- 2-3 lingurite zahar
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 lingurita de amaretto sau rom
- 1 cana de cafea tare, rece
- 200-250 g piscoturi
- 30 g pudra de cacao, pentru decorare
Instructiuni:
1. Amesteca frisca, zaharul si vanilia. Adauga apoi crema mascarpone si amaretto sau rom.
2. Pune cafeaua intr-un vas nu foarte adanc si inmoaie suficiente piscoturi incat sa acoperi baza. Pune apoi si primul strat de crema si intinde-l bine. Repeta procesul inca o data sau de doua ori, sfarsind cu stratul de crema.
3. Acopera si pune la frigider desertul pentru cel putin doua ore.
4. Presara cacao inainte de servire.
Text: Georgiana Livadaru
Foto: Shutterstock
Iti recomandam si aceasta reteta de tiramisu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro