Tarta raw vegana cu ciocolata si zmeura

Aceasta tarta raw vegana este foarte usor de preparat si o incantare pentru iubitorii de ciocolata, care doresc un desert sanatos.

Pentru aluat:


  • 150g migdale procesate pana devin ca o faina
  • 50g fulgi de cocos
  • 50g curmale fara samburi
  • 45g pudra de cacao
  • 30ml ulei de cocos, topit
  • Semintele de la jumătate de baton de vanilie
  1. Intr-un robot de bucatarie, procesati migdalele, fulgii de cocos, curmalele, cacaua si vanilia. Adaugati incet uleiul de cocos si procesati pana obtineti un aluat.
  2. Ungeti o forma de tarta cu ulei de cocos. Puneti aluatul in tava si intindeti-l bine cu degetele in forma, acoperind si peretii. Puneti in frigider cat timp preparati umplutura.

Citeste si:
Mini tarte vegane cu merisor

Pentru umplutura:

  • 250g pudra de cacao
  • 200ml ulei de cocos, topit
  • 200ml sirop de artar
  • Un praf de sare
  • Semintele de la jumătate de baton de vanilie
  • 250g zmeura
  • 60g fistic crud, macinat
  1. Intr-un bol mediu, amestecati toate ingredientele, mai putin zmeura si fisticul, si bateti cu un tel pana obtineti o compozitie omogena. Turnati in forma de tarta si neteziti bine. Puneti in congelator timp de o ora.
  2. Cu jumatate de ora inainte de a servi tarta, scoateti din congelator. Decorati cu zmeura si presarati cu fistic. Feliati si serviti tarta dupa ce au trecut cele 30 de minute.

Foto & Reteta: Ioana Dumitrescu, eastofkitchen.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro