Ingrediente
- 200 gr biscuiti graham, faramitati
- 6 linguri de unt nesarat, topit
- 1 lingura de zahar
- 200 ml de smantana rece
- 200 ml de branza mascarpone
- 3 linguri de zahar
- 1 ligurita extract de vanilie
- Fructe de padure (mure, coacaze, zmeura), smochine, capsuni sau orice alte fructe preferi, pentru topping
Mod de preparare
- Amesteca biscuitii graham faramitati, untul si zaharul intr-un recipient de marime medie, pana cand obtii o textura similara cu nisipul umed. Imparte aluatul in formele mici de tarte sau foloseste una mare. Preseaza aluatul in forme si pune-le la frigider pentru 1-2 ore.
- Intr-un alt recipient, bate smantana pana se intareste. Adauga apoi branza mascarpone, zaharul si vanilia si amesteca pana la omogenizare.
- Pune cu grija crema in fiecare tarta. Pune din nou tartele la frigider pentru 1-2 ore, ca sa se intareasca.
- Aseaza fructele spalate si curatate pe fiecare dintre tarte si serveste-le imediat.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro