ELLE celebrează în luna noiembrie stilul iconic al INNEI, al lui Nicole Cherry și al Ștefaniei, stă de vorbă cu personalitățile relevante ale momentului și te ghidează în alegerile de fashion & beauty, recomandându-ți cele mai cool produse și brand-uri.
Fructe de padure (mure, coacaze, zmeura), smochine, capsuni sau orice alte fructe preferi, pentru topping
Mod de preparare
Amesteca biscuitii graham faramitati, untul si zaharul intr-un recipient de marime medie, pana cand obtii o textura similara cu nisipul umed. Imparte aluatul in formele mici de tarte sau foloseste una mare. Preseaza aluatul in forme si pune-le la frigider pentru 1-2 ore.
Intr-un alt recipient, bate smantana pana se intareste. Adauga apoi branza mascarpone, zaharul si vanilia si amesteca pana la omogenizare.
Pune cu grija crema in fiecare tarta. Pune din nou tartele la frigider pentru 1-2 ore, ca sa se intareasca.
Aseaza fructele spalate si curatate pe fiecare dintre tarte si serveste-le imediat.