Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatit: 15 minute
Total: 25 minute
Portii: 2
Ingrediente
- 2 oua
- Jumatate de cana de Nutella
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul la 375°F
2. Pune portia de nutela stabilita intr-un bol mic
3. Amesteca galbenusurile cu Nutella, iar albusurile pune-le intr-un bol separat.
4. Bateti albusurile pana se va forma o crema, dar nu prea mult pentru ca exista riscul ca acestea sa se separe. Puteti adauga o lingurita de zahar.
5. Amestecati un sfert din albusurile batute in amestecul de Nutella.
6. Adaugati apoi restul ramas de albusuri si amestecati incet cu o spatula pana se incorporeaza in amestectul de Nutella.
7. Puneti intreg amestecul in forme unse cu unt sau in cani de ceramice care pot rezista in cuptor.
8. Lasati 15 minute la coacere in cuptor.
9. Mancati cat mai repede si adaugati frica
Citeste si:
Sorbet de capsuni
Text: Teona Tomoiaga
Foto: Shutterstock