Ingrediente:
- 2 maini generoase de verdeata (baby spanac, baby kale sau chiar salata verde)
- 100 gr. de cuscus fiert (sau orez)
- 1 portocala
- 2 sfecle mici, coapte
- 40 gr. de branza de capra, faramitata
- 1 lingura de muguri de pin
- 1 lingurita de ulei de masline
- 1 lingurita otet alb
- Sare si piper
- Cimbru
Mod de preparare:
- Pune verdeata intr-un bol de marime medie, iar peste, cuscusul (sau orezul).
- Foloseste un cutit ascutit pentru a taia portocala curatata de coaja, in rondele subtiri. Taie si rondelele in jumatati si pune-le in bol.
- Taie sfeclele coapte la fel ca pe portocala si aeaza-le si pe ele in bol. Presara si branza de capra si mugurii de pin.
- Amesteca uleiul de masline cu otetul intr-un mic recipient, apoi toarna dressing-ul peste salata. Adauga sare si piper dupa gust si decoreaza cu frunze de cimbru.
Foto: mycaliforniaroots.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro