Biscuiti cremosi cu ciocolata, cu o textura bogata, deliciosi cu orice ocazie, intr-o reteta ce nu are nevoie de coacere!
1. Sfarama biscuitii in bucati inegale, astel incat sa ai cateva bucati fine si cateva bucati mari de biscuiti.
2. Intr-o cratita mica, topeste untul, zaharul si pudra de cacao la foc mediu spre mare, amestecand continuu.
3. Toarna mixul de unt topit peste bucatile de biscuiti si adauga nucile maruntite. Amesteca-le pe toate impreuna.
4. Pune pe masa o fasie lunga de folie de plastic. Toarna jumatate din mixul de biscuiti si ruleaza-l. Inveleste-l strans in folia de plastic si pune-l la inghetat pentru 6, 8 ore ori peste noapte ori ingheata-l pentru cel putin 2 ore.
5. Taie biscuitii in 1,5 cm latime pentru servire (cutitul zimtat merge perfect).
Text: Georgiana Lupica
Foto: www.sweetandsavorybyshinee.com
Iată și cum faci cel mai bun salam de biscuiti cu nuci, stafide și rahat