Tocmai pentru ca sarbatorile se apropie, ti-am pregatit o reteta delicioasa de bezele pe care sa o incerci la mesele festive.
Poti savura aceste bezele simple sau cu crema de ciocolata, alaturi de cei dragi dupa celelalte delicatese pe care le pregatesti pentru masa de sarbatori.
Pentru: 60 de bezele
Pregatire: 3 ore si 30 de minute
1. Intr-un bol mare bateti ouale cu crema de tartar pana cand se transforma intr-o crema fina.
2. Adaugati zaharul (cate 2 lingurite) pana cand spuma devine lucioasa.
3. Cu ajutorul saculetului de patiserie echipat cu varf stelat pregatiti bezelele pentru coacere pe o foaie de copt.
4. Introduceti tava in cuptorul preincalzit la 100 grade Celsius si rotiti tava pana cand compozitia se usuca (aproximativ 2 ore). Lasati bezelele sa se raceasca in cuptor pentru inca 30 de minute.
Text: Paula Andreea Cazacu
Foto: 123rf.com