Ingrediente:
- 1 cana cu lapte de migdale neindulcit
- 1 cana cu apa
- 1 cana de quinoa
- 2 cani de afine proaspete
- ½ de lingurita de scortisoara macinata
- 1/3 de cana de migdale
- 4 lingurite de sirop de agave
Mod de preparare:
Combina laptele, apa si quinoa intr-o cratita de marime medie. Incearca sa aduci compozitia pana la punctul de fierbere, pastrand-o la flacara mare. Redu intensitatea flacarii si lasa compozitia pe aragza pentru alte 15 minute.
In timp ce quinoa se gateste, rumeneste migdalele si amesteca-le cu scortisoara.
Aceasta compozitie este suficienta pentru 4 portii. Inainte de servire, adauga afinele si cate o lingurita de sirop de agave. De asemenea, ai mai putea adauga si lapte, daca iti doresti.
Foto: 123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro