ELLE celebrează în luna noiembrie stilul iconic al INNEI, al lui Nicole Cherry și al Ștefaniei, stă de vorbă cu personalitățile relevante ale momentului și te ghidează în alegerile de fashion & beauty, recomandându-ți cele mai cool produse și brand-uri.
Iata o reteta pentru niste fursecuri dulci, pline de ciocolata, dar sanatoase si care nu contin gluten! Ai grija insa, nu vei putea sa te limitezi la unul singur!
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Asaza o foaie de hartie pentru copt in tava in care vei face prajiiturile.
Intr-un recipient de marime medie, bate putin oul cu un praf de sare.
Adauga untul (moale, la temperatura camerei), zaharul brun, bicarbonatul de sodiu, praful de cacao si extractul de vanilie. Amesteca pana la omogenizare.
Incorporeaza midgalele taiate in amestec.
Formeaza bile din aproximativ 2 linguri de aluat, aseaza-le in tava, la o departare de aproximativ 10 cm una de alta si preseaza-le cu ajutorul unui pahar pentru a forma discuri.
Coace fursecurile pentru aproximativ 10-12 minute.
Scoate-le din cuptor dupa ce a trecut acest timp si lasa-le in tava pentru 10 minute, apoi transfera-le pe o farfurie intinsa, pentru a se raci complet.