Ingrediente
- 200 ml de suc de lime, proaspat stors
- 250 ml lapte condensat indulcit
- 250 ml de frisca (si inca putina pentru decor)
- 200 grame de crema de branza, la temperatura camerei
- 100 grame de unt moale, nesarat
- 300 grame biscuiti de graham, faramitati
Citeste si:
Prajitura cu lime la borcan, fara coacere
Mod de preparare
- Amesteca biscuitii de graham cu untul si pune amestecul deoparte.
- Bate cu mixerul crema de branza cateva minute, adauga laptele condensat si mai amesteca putin. Adauga si sucul de lime si omogenizeaza amestecul.
- Adauga frisca in amestec si incorporeaz-o.
- Foloseste forme de briose si umple pe trei sferturi fiecare forma cu amestecul de crema de branza. Pe deasupra, pune un strat din amestecul de biscuiti. Pune toate formele pe o tava si pune-o la congelator pentru cel putin 3-4 ore.
- Scoate prajiturile din forme si intoarce-le cand le servesti, astfel incat biscuitii sa fie in partea de jos.
- Decoreaza fiecare prajitura cu frisca si cate o jumatate de felie de lime.
Foto: Shutterstock
Cauti o alta reteta de prajitura cu crema? Incearca o reteta de cremsnit
Incercati si prajitura Alba ca Zapada
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro