ELLE îți aduce în aprilie o copertă fresh, ce o are drept protagonistă pe Andreea Remețan, care ne-a povestit despre cariera sa în radio, stil și pasiuni, toate reunite sub sloganul BE LOVE. În plus, ai de citit conversații fascinante cu scriitoarea Alice Winn, artistul Mircea Cantor, regizoarea Carmen Lidia Vidu și dansatorul și coregraful Răzvan Mazilu, care se întoarce pe scenă după 10 ani.
Foloseste forme de briose si umple pe trei sferturi fiecare forma cu amestecul de crema de branza. Pe deasupra, pune un strat din amestecul de biscuiti. Pune toate formele pe o tava si pune-o la congelator pentru cel putin 3-4 ore.
Scoate prajiturile din forme si intoarce-le cand le servesti, astfel incat biscuitiisa fie in partea de jos.
Decoreaza fiecare prajitura cu frisca si cate o jumatate de felie de lime.
Foto: Shutterstock
Cauti o alta reteta de prajitura cu crema? Incearca o reteta de cremsnit