Ingrediente:
2 cani de nuca de cocos organica, fin tocata, neindulcita
1/2 cana de lapte de cocos foarte gras
1/4 cana de sirop de artar sau de agave (sau alt indulcitor)
5 bucati de ciocolata neagra organica
1/4 cana de sirop de artar
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, combina primele trei ingrediente (nuca de cocos, laptele de cocos, indulcitorul). Mixeaza-le pana obtii o compozitie omogena. Apoi, toarna amestecul obtinut intr-o forma dreptunghiulara si pune-le la rece pentru o ora (sau mai bine toata noaptea).
Topeste ciocolata, adaug-o peste siropul de artar si toarna apoi amestecul obtinut peste cel care a fost tinut la frigider. Se pune la rece pentru inca 30 de minute.
Scoate-l, taie-l in bucatele si prajitura e gata pentru a fi servita!
Text: Mihaela Iancovici
Foto: laradelilah.wordpress.com
Dacă iti plac deserturile cu aroma de cocos, trebuie sa incerci si prajitura tavalita cu cocos