Prajitura ecler, fara coacere

Daca iti doresti o prajitura simplu de facut si perfecta pentru petreceri sau vizite ale prietenilor, ai gasit reteta potrivita!

Prajitura ecler, fara coacere

Aceasta prajitura-ecler iti va consuma foarte putin timp, nu necesita coacere, dar, in schimb, este delicioasa si va fi cu siguranta vedeta serii!

Ingrediente:

  • 100 de grame de praf pentru budinca, cu aroma de vanilie
  • 850 ml de lapte integral
  • 350 de grame de frisca
  • 400 de grame de biscuiti digestivi

Pentru glazura:

  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de lapte
  • 3 linguri de pudra de cacao
  • 130 de grame de zahar pudra

Mod de preparare:

Amesteca laptele si praful pentru budinca pentru aproximativ 2 minute. La final, integreaza frisca in mix.
Intr-o tava dreptunghiulara, asaza biscuitii astfel incat sa acopere intreaga suprafata. S-ar putea sa fie nevoie sa ii tai pentru a obtine exact forma dorita.
Pune jumatate din amestecul de budinca si frisca deasupra si intinde-l. Pune un alt strat de biscuiti deasupra.
Pune restul amestecului de budinca si intinde-l si pe acesta. Pune stratul final de biscuiti pe deasupra.

Glazura: Pune la microunde untul cu laptele doar cat sa se topeasca si sa se amestece. Adauga praful de cacao si zaharul pudra si amesteca. Va rezulta o glazura mai subtire, nu densa. Toarn-o peste ultimul strat de biscuiti.

Lasa prajitura la frigider peste noapte. Pofta buna!

Text: Ruxandra Marin
Foto: http://hip2save.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro