ELLE îți aduce în aprilie o copertă fresh, ce o are drept protagonistă pe Andreea Remețan, care ne-a povestit despre cariera sa în radio, stil și pasiuni, toate reunite sub sloganul BE LOVE. În plus, ai de citit conversații fascinante cu scriitoarea Alice Winn, artistul Mircea Cantor, regizoarea Carmen Lidia Vidu și dansatorul și coregraful Răzvan Mazilu, care se întoarce pe scenă după 10 ani.
Incingeti cuptorul la 180C. Ungeti cu unt o forma de copt cu diametrul de 20cm si pereti detasabili si tapetati fundul cu hartie de copt.
Intr-un bol mare, amestecati faina de orez cu iaurtul, oul batut, zaharul, untul topit, coaja de lamaie, praful de copt, bicarbonatul, apa de trandafiri si laptele. Amestecati bine cu un tel pana cand obtineti o coca densa.
Turnati coca in forma de copt si presarati fulgii de migdale deasupra. Coaceti in cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana cand o scobitoare infipta in centru iese curata. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei.
Preparati siropul cu 30 minute inainte de a servi prajitura. Puneti toate ingredientele intr-o oala pe foc mediu.
Cand incepe sa fiarba, micsorati putin focul si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Micsorati din nou focul si mai lasati sa fiarba inca 10 minute, amestecand cu o lingura, pana ce sosul se ingroasa putin.
Scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Turnati siropul cald peste feliile de prajitura taiate si serviti.