Prajitura cu fistic este un desert delicios potrivit pentru cei care iubesc acest fruct. Se prepara destul de usor, asadar o poti incerca oricand.
Daca vrei un desert mai special incearca aceasta prajitura cu fistic!
Pentru blat:
Pentru glazura:
Pentru blat:
1. Amesteca untul, praful de budinca si zaharul intr-un vas mare pana cand obtii o crema. Adauga ouale, vanilia si extractul de migdale. Pune treptat si faina, praful de copt si sarea.
2. Intr-o tava (sau o forma de tort, daca vrei ca prajitura sa fie mai speciala) pune aluatul. Lasa la cuptor la 180C pentru aproximativ 20 de minute. Dupa ce il scoti de la cuptor, lasa-l la racit.
Pentru glazura:
1. Amesteca crema de branza si untul pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga restul ingredientelor pana cand se formeaza o crema.
2. Intinde glazura peste blatul racit si presara fisticul maruntit.
Foto: 123RF