Incearca prajitura cu 6 straturi, care se prepara facil si repede.
Ingrediente:
- 170 grame unt nesarat, la temperatura camerei
- 200 grame biscuiti graham faramitati
- 300 grame fulgi de ciocolata (sau o tableta de ciocolata taiata marunt)
- 80 grame fulgi de cocos
- 100 grame nuci tocate
- 150 ml lapte condensat
Citeste si:
Prajitura cu capsuni si rubarba
Mod de preparare:
- Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
- Intr-o tava de placinta, pune untul si lasa-l la cuptor pentru 1-2 minute, pana cand se topeste. Unge toata suprafata tavii cu untul topit. Acesta este primul strat.
- Adauga biscutii graham si acopera toata suprafata. Al doilea strat. Preseaza usor biscutii in tava.
- Presara fulgii de cocos, apoi fulgii de ciocolata, apoi bucatelele de nuci. Acestea sunt urmatoarele 3 straturi.
- Stropeste totul cu laptele condensat. Ultimul strat.
- Lasa prajitura la cuptor pana cand se rumeneste, apoi scoate-o si las-o sa se raceasca inainte de a o taia.
Foto:123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro