Ingrediente
- 2 cani zahar
- 1 cana faina
- ¾ cana cacao
- 2 linguri praf de copt
- 1 lingurita sare
- 2 oua mari
- 1 cana cafea preparata tare
- 1 cana lapte batut
- ½ cana ulei de canola
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 lingurita zahar pudra
Preparare
1. Intr-un bol mare combina primele 6 ingrediente. Adauga ouale, cafeaua, laptele batut, uleiul si vanilia. Amesteca-le cu mixerul timp de 2 minute la viteza medie. Pune continutul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
2. Las-o la copt pentru 40-45 minute la 350® sau pana cand scobitoarea introdusa in continut iese curata. Las-o sa se raceasca in cuptor timp de 10 minute inainte de a o scoate afara. Presara deasupra zahar pudra.
Text: Georgiana Lupica
Foto: www.tasteofhome.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro