INGREDIENTE
- 18 biscuiti de vanilie
- ½ cana de fistic decojite
- 4 linguri de unt topit
- 2 parti de serbet de mango
- Bezele, fistic si migdale maruntite
- Flori comestibile
PREPARARE
- Intr-un blender adaugati biscuitii si fisticul si amestecati-i pana se transforma in firmituri. Adaugati untul topit si amestecati. Transferati compozitia intr-o tava speciala pentru tarte si presati aluatul pentru a capata forma dorita. Lasati-l la frigider timp de 20 de minute.
- Folositi un mixer electric si amestecati usor intr-un vas mare serbetul. Apoi raspanditi uniform pe suprafata crustei formata anterior.
- Inainte de servire adaugati decoratiile pe care le doriti pe suprafata placintei pentru un aspect placut.
Citeste si:
Tarta de mango cu crusta de nuca de cocos
Placintă cu carne – 10 rețete de placintă cu carne
Text: Georgiana Ciocan
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro