Numar de portii: 8
Ingrediente:
Pentru blat:
- ½ cana biscuiti faramitati
- 3 linguri unt nesarat, topit
- ½ lingurita zahar
Pentru compozitie:
- O conserva (500 g) de ananas (cu suc)
- O conserva (350g) de lapte de cocos sau crema de cocos
- ½ lingurita extract de vanilie
- ¼ lingurita sare
- 2 linguri sirop de artar sau stevia
- 3 linguri ulei de cocos
Preparare:
- Amesteca biscutii, untul si zaharul intr-un vas. Textura ar trebui sa fie asemanatoare cu cea a nisipului umed. Pune blatul intr-o forma de tort si lasa-l in frigider pentru a se intari in timp ce pregatesti crema.
- Pentru crema pune toate ingredientele intr-un vas si amesteca-le cu ajutorul mixerului la o viteza mica. Toarna compozitia peste blatul de biscuiti si lasa placinta la frigider pentru 4 ore sau pana cand se intareste.
Text: Georgiana Livadaru
Foto: chocolatecoveredkatie.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro