Placinta cu ananas

Ce spui de o prajitura fara coacere, gata in 15 minute? Incearca aceasta placinta cu ananas si bucura-te de un desert savuros, simplu si rapid!

Numar de portii: 8


Ingrediente:

Pentru blat:

  • ½ cana biscuiti faramitati
  • 3 linguri unt nesarat, topit
  • ½ lingurita zahar

Pentru compozitie:

  • O conserva (500 g) de ananas (cu suc)
  • O conserva (350g) de lapte de cocos sau crema de cocos
  • ½ lingurita extract de vanilie
  • ¼ lingurita sare
  • 2 linguri sirop de artar sau stevia
  • 3 linguri ulei de cocos

Preparare:

  1. Amesteca biscutii, untul si zaharul intr-un vas. Textura ar trebui sa fie asemanatoare cu cea a nisipului umed. Pune blatul intr-o forma de tort si lasa-l in frigider pentru a se intari in timp ce pregatesti crema.
  2. Pentru crema pune toate ingredientele intr-un vas si amesteca-le cu ajutorul mixerului la o viteza mica. Toarna compozitia peste blatul de biscuiti si lasa placinta la frigider pentru 4 ore sau pana cand se intareste.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: chocolatecoveredkatie.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro