Parfait cu ciocolata si alune

Acest desert stratificat are un gust dulce si aromat: ciocolata si alunele se imbina perfect. In plus, acest parfait cu ciocolata si alune este foarte usor de preparat!

Parfait cu ciocolata si alune

Ingrediente

  • Un plic de pudra pentru budinca de ciocolata
  • 2 cani de lapte
  • 100 grame de frisca
  • 50 de grame de alune prajite, taiate marunt
  • Fulgi de ciocolata

Citeste si:
Tort cu ciocolata neagra si glazura de ciocolata

Mod de preparare

  1. Prepara budinca de ciocolata conform indicatiilor de pe plic, folosind cele doua cani de lapte. Pune deoparte ¾ din budinca intr-un recipient mic. Incorporeaza frisca pana la omogenizare.
  2. Imparte restul de budinca in 6 pahare/boluri pentru desert. Peste, pune amestecul de ciocolata si frisca.
  3. Presara alunele pe deasupra si decoreaza totul cu fulgi de ciocolata.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro