Ingrediente:
- 1 cana plina de lapte de cocos cat mai gras, lasat la frigider peste noapte
- 50 ml de sirop de agave ( sau alt indulcitor)
- ¼ lingurita esenta de vanilie
- 1 mana de afine
- 1 fructul pasiunii
Mod de preparare:
Pune afinele intr-un bol ai apoi ocupa-te de cana cu laptele de cocos lasata peste noapte la frigider. Scurge laptele ramas lichid si adauga in bolul pentru mixer laptele ingrosat.
Amesteca crema obtinuta din laptele ingrosat cu afinele mixate la o viteza mare pana devine pufoasa. Adauga fructul pasiunii, siropul de agave, vanilie.
Amesteca pana se omogenizeaza.
Pune-o la frigider cam o ora.
Serveste-o in boluri mici si orneaz-o cu pudra de afine/mure.
Text: Mihaela Iancovici
Foto: laradelilah.wordpress.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro