Timp de preparare: 20 minute
Total timp: 1 ora 20 minute
Ingrediente:
- 36 biscuiti Oreo
- 6 linguri de unt topit
- 250 gr crema de branza
- 50 gr zahar granulat
- 2 linguri lapte rece
- 1 tub frisca
- 2 pachete ( aprox. 220 gr) budinca de ciocolata instant
- 800 ml lapte rece
- 250 gr fulgi de ciocolata
Instructiuni
Marunteste bine biscuitii. Transfera-i intr-un bol mare si incorporeaza untul folosind o furculita. Muta apoi ingredientele intr-o tava de 23 x 33 cm. Presa biscuitii si baga tava la frigider.
Intr-un bol, amesteca cu mixerul crema de branza pana ajunge sa capete o textura usoara si pufoasa. Adauga doua linguri de lapte si zaharul, apoi amesteca bine. Adauga 200 gr frisca si incorporeaz-o bine. Raspandeste crema pe toata suprafata blatului din biscuiti de Oreo.
Intr-un bol amesteca laptele rece cu budinca instant, pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Folosind o spatula, raspandeste budinca peste stratul adaugat anterior pe blatul de biscuiti. Baga tava la frigider, pentru a-i permite budincii sa se intareasca. Adauga apoi restul de frisca care ti-a ramas, iar deasupra, fulgii de ciocolata. Baga prajitura la congelator pentru o ora ori la frigider pentru 4 ore, inainte sa o servesti.
Text: Lavine Jianu
Foto: www.centercutcook.com