Ingrediente
- 225 ml suc proaspat de lime (6-8 lime)
- 100 ml apa
- 100 ml triplu sec
- 50 ml tequila
- 200 gr zahar pudra
- 450 gr de capsuni taiate
Mod de preparare
- Intr-un blender, pune sucul de lime, apa, triplul sec, tequila si zaharul si amesteca pana cand acesta din urma s-a dizolvat. Pune amestecul deoparte.
- Amesteca si capsunile cu ajutorul blenderului pana cand obtii un piure.
- Combina piureul de capsuni cu amestecul de apa, alcool si zahar. Ar trebui sa obtii o crema lichida, dar omogena.
- Pune acest amestec in formele de inghetata si introdu cate un bat in fiecare.
- Pune inghetata la congelator pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.
- Serveste inghetata cu felii proaspete de portocala, de lime sau grapefruit.
Foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro