Înghețată de cocos cu trandafiri

Cristina Stanciu asemănă această înghețată cu o confensiune: că vara este aici să ne înconjoare cu arome distilate în căldură, servite în porții reci.

Aceasta este o înghețată care îmbină perfect nota de exotic cu cea florală, deloc copleșitoare, ci subtilă, delicată.

Timp de preparare: 5 minute / 4 porții

Ingrediente

Indicații

  1. Pune laptele de cocos la frigider peste noapte.
  2. Pune doar partea solidă a laptelui de cocos din cutie, alături de pudra de vanilie și siropul de arțar, până când se formează un amestec omogen.
  3. Adaugă fulgii de cocos și petalele de trandafiri; mai amestecă puțin (câteva secunde).
  4. Pune compoziția într-o tavă destinată înghețatei și introdu caserola la congelat peste noapte.
  5. Scoate-o din congelator cu jumătate de oră înainte de-a o servi.

De servit cu petale de trandafiri și sirop de cocos. Pentru un plus de exotism, pune deasupra crumble de cardamon. O nebunie de vară! 

Citește și:
Rețetele ELLE – sănătoase, dar mai ales delicioase

Foto: Cristina Stanciu (zenolicious.app)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro